Turen med klassen

 

Det var cirka en måned siden, hvor mig og min gymnasieklasse var ude at rejse. Vi var taget til Spanien, hvilket var mega fedt. Og selvom der nok skulle være en masse læring i det, da vi stadig var i skole, betød det egentlig også, at vi kunne se frem til det dejlige gode vejr og de hyggelige stunder, vi nok skulle få, for der var jo en del fritid, hvilket vi så frem til.

Vi var dernede i cirka en uge, og det var rigtig hyggeligt. Vi lavede en masse sjove ting ud over skolen, og selv det at lære nogle af de faglige ting var ikke specielt kedeligt, når vi var sådan et fedt sted som Spanien. Vores hotel var nok ikke lige det fedeste, men jeg klagede ikke, da det var til nogle billige penge. Desuden spiste vi en masse god mad, og jeg havde en del penge fra mit tidligere arbejde, så det var ikke et problem for mig at købe nogle ting med hjem, hvilket jeg også gjorde.

Det, der dog sker på vej hjem, altså tilbage i flyveren, er dog det, at jeg taber min telefon i flyveren, da jeg er på vej ud på toilettet, og den ender med at gå i stykker. Men heldigvis var vi dog på vej til Danmark igen, og da jeg kender Fixphone.dk vidste jeg, at jeg nok skulle få den repareret nemt, hurtigt og billigt uden problemer. Næste dag var jeg nede hos dem, og det hele gik, som jeg lige sagde. Det var nemt, hurtigt og billigt. Jeg fik en rigtig god oplevelse og kom ud med et smil på læben. Du bliver mødt af en rigtig glad mand, som er snakkesalig og betjener dig præcis, som enhver kunde kunne ønske sig. Der er seriøst ikke noget at klage over.

 

Related Posts

© 2024 artnode.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress