Sådan kan parterapi i København hjælpe dig

At være i et parforhold kan være enormt givende. Men det kan også være rigtigt udfordrende til tider. Der er nemlig mange dynamikker på spil. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at mange parforhold under tiden oplever kriser. 

Hvis du og din partner selv er midt i en krise i jeres parforhold, kan I have stor glæde af parterapi i København. Her har I mulighed for at tale med en upartisk terapeut, der netop er specialiseret i parforholdet og alle dets udfordringer og glæder. Hvis I leder efter et godt terapisted, kan I overveje at tage til Parterapi i København hos The Praxis. 

Derfor kan parforholdet være en svær relation 

Ligeså spændende det kan være at møde en ny partner, ligeså svært kan det blive længere inde i relationen. Det skyldes bestemt ikke, at I er dårlige eller besværlige mennesker. Parforholdet er nemlig en svær relation at være i. 

Som voksen har du formentlig allerede været i en masse forskellige relationer. Både som familiemedlem, ven, kollega og romantisk partner. Derfor har du også opbygget en del reaktionsmønstre, strategier og forsvarsmekanismer, som du benytter dig af. Det samme gælder din partner. 

Problemet er bare, at alle disse reaktionsformer ikke nødvendigvis gavner dig og din partner i jeres nuværende relation. Derfor kan der let opstå både konflikter og misforståelser. Her kan parterapi i København hjælpe jer, så I kan lære at kommunikere bedre og komme lettere ud af konflikter. 

Sørg for, at din terapeut har fokus på handling 

Der findes mange terapeuter, der tilbyder parterapi i København. Når du skal vælge én, bør du derfor sikre dig, at vedkommende kan hjælpe dig på en måde, som du kan anvende. 

Det er nemlig fint at få andre begreber og forståelsesrammer på det der sker, men det er mere vigtigt, at I får nogle konkrete redskaber. Når I går ud af terapilokalet, skal både du og din partner føle jer bedre klædt på til at kunne håndtere jeres uoverensstemmelser. 

Derfor bør I vælge en terapeut, der har fokus på handlingen bag ordene. Det vil gøre terapien mere konkret og anvendelig for jer. 

Få feedback, når I er til parterapi i København 

Når I skal til parterapi i København, er det også vigtigt, at I vælger en terapeut, der kan give jer feedback. Vedkommende skal bestemt ikke være nogen dommer, men det er vigtigt, at terapeuten kan standse jer og gøre opmærksom på, hvornår I glider tilbage i uhensigtsmæssige reaktionsmønstre. På den måde kan I nemlig selv begynde at genkende reaktionsmønstrene i jeres kommunikation og samspil. 

Kemi er vigtigt, når I skal til parterapi i København 

Når I gerne vil til parterapi i København, bør I finde en terapeut, som I har en form for god kemi med. Terapeuten skal selvfølgelig ikke være jeres bedste ven, men I skal turde åbne jer op overfor terapeuten. Ellers får I ikke meget ud af jeres parterapi i København. 

Related Posts

© 2024 artnode.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress