Sådan finder du de rette briller til dig

Der findes mange forskellige briller, både i forhold til form, design og farve – og når man skal have briller for første gang, kan det være svært at vide, hvilke briller man bør gå efter. Det er derfor en meget tidskrævende proces at finde det første par briller, og man skal ofte prøve mange på, før man overhovedet nærmer sig en beslutning. Det er ikke bare at se nogle fede briller på nettet og så bestille dem. Bare fordi de ser godt ud på en model, betyder det nemlig ikke, at de ser godt ud på dig. Vi har derfor her samlet vores bedste tips til, hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv at finde de helt rette briller til dig.

Vælg brilledesign ud fra din ansigtsform

Din ansigtsform spiller generelt en stor rolle i forhold til, hvilke briller der klæder dig. Det er derfor en god idé at du i første omgang finder ud af, hvad der kendetegner dit ansigt, så du ved, hvilke brilledesigns du bør gå efter, når du er ude og prøve briller på. Du finder din ansigtsform ved at trække dit hår tilbage, f.eks. med et pandebånd, så din pande er blottet. Stil dig så foran et spejl og tegn dit ansigts silhuet op på spejlet. Træd så tilbage og se den figur, du lige har tegnet. Det er din ansigtsform, og den kan fortælle dig, hvilke brilledesigns, der passer bedst til dig.

Vælg briller, der understreger din stil

Når du først ved, hvilke briller, du bør gå efter, er det vigtigt, at du går efter briller, der passer til din garderobe og dermed din personlige stil. Det går f.eks. ikke, at du vælger nogle meget afdæmpede briller, hvis din stil er mere farverig – og omvendt selvfølgelig. Det er derfor meget vigtigt, at du tager hensyn til din personlige stil, når du vælger f.eks. brand, farve og form.

Prøv brillerne på, inden du beslutter dig

Det kan godt være fristende at købe briller online, især hvis du nu ved, hvilke former og farver, du bør gå efter. Det er dog en alt for stor beslutning at vælge briller. Det har nemlig ikke kun stor betydning for dit udseende, men også for din stil og hvad du gerne vil udstråle. Det er derfor vigtigt, at du giver dig god tid til at vælge og prøve forskellige brilledesign og stel. Din ansigtsform og din stil kan fortælle dig, hvilken retning du bør bevæge dig i, når du skal finde briller, men de kan ikke fortælle dig præcist, hvilke briller, der passer bedst til dig. Det er stadig op til dig.

Vil du gerne have lidt hjælp til at vælge briller i Fredericia? Tag forbi Blikfang Optik og få professionel rådgivning omkring de rette briller til lige netop dig.

Related Posts

© 2024 artnode.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress