Leder du efter en frokostordning i København?

En frokostordning er den nemme måde at tilbyde frokost til dine ansatte i virksomheden. Der er mulighed for skræddersyet firmafrokost der vil være til glæde ofr alle og enhver. En frokostordning i København er til for at give dine ansatte energi og et socialt sammenhold hvor der i fællesskab er mulighed for at nyde maden ved frokostbordet. Det er en mulighed med frokostordning i København hos www.ryde-gastronomi.dk hvad end der er tale om få medarbejdere eller flere hundrede. En frokostordning er til fordel for både din virksomhed og dine ansattes velvære på arbejdspladsen.

Derfor skal du vælge en frokostordning

Der er flere gode grunde til at sikre dine medarbejdere en frokostordning. Først og fremmest er det for at give pleje og omsorg til personalet, men det er i den grad også for at sikre en god arbejdsindsats. Det er vel dokumenteret, at det er vigtigt med et stabilt blodsukker og et solidt måltid mad, hvis der skal være koncentration og fuld arbejdsevne en hel arbejdsdag. Derfor kan du lidt antage en frokostordning som en investering i dine ansattes ve og vel, så vel som en investering i den indsats din virksomhed kan tilbyde.

En frokostordning behøver slet ikke koste en krig

Det behøver slet ikke at være dyrt at kunne tilbyde dine ansatte på arbejdspladsen en frokostordning i København. Der er priser så lave om 55 kroner per kuvert og det er endda uanset om du har særlige krav eller ønsker til råvarer eller præferencer som er vigtigt for dine ansatte. Få sat det helt store frokostbord i kantinen og tilbyd dine ansatte muligheden for at indtage en solid og lækker frokost midt på dagen, så alle kan yde en energisk indsats på jobbet.

Bliv mæt og forkæl dine ansatte med ordentlig mad

Der er mulighed for frokostordninger der sætter fokus på kvalitet og en mængde der sikrer at alle efterlader kantinen mætte og klar til at genoptage arbejdet. Sørg for at der er et udvalg der vil falde i enhver smag, med brød, pålæg, salat og eventuel en varm ret. Det kan eventuelt også være en særlig forkælelse med en lille lækker dessert eller osteanretning. Når du leder efter den rette frokostordning til dine ansatte, så sørg for at det er noget der falder i alles smag, at der er variation og at der er nok af det, så der ikke er nogle der skal efterlade frokosten uden at være blevet mætte. Det er sådan, du tager dig bedst af dine ansatte.

Lav jeres egen frokostordning i København

Er der ikke mulighed for frokostordning på din arbejdsplads, så behøver du dog ikke at stå og lave dine egne madpakker hver morgen, inden du skal afsted på job. Snak med dine kolleger og saml et par stykker der kunne være interesseret i at droppe madpakkerne og få lækker frokost leveret lige til døren. Det sikrer en nem hverdag og altid lækker mad, hvor du bliver mæt, helt uden at skulle nøjes med de flade kedelige rugbrødsmadder.

 

Related Posts

© 2023 artnode.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress