Glasskabe i høj kvalitet

Et ordentligt glasskab kan virkelig sætte stil i din bolig. Hvis du er kvalitetsbevidst og går op i, at dine møbler kan holde mange år frem, skal du læse videre. Hos BOBO er vores skabe i glas ikke bare af høj kvalitet, men vi tilbyder også et så bredt sortiment, at det skulle være meget utænkeligt du ikke finder, hvad du leder efter hos os.

Store møbler

Vores udvalg af vitrineskabe strækker sig fra små til store skabe i mange forskellige farver og om det skal være med skuffer eller hylder er op til dig.

ROWICO rektangulær Everett vitrineskab m. 2 glaslåger og 3 hylder – sort eg og metal – 14995kr

Se for eksempel vores rektangulære vitrineskab fra Rowico. Et meget flot og stilet skab, der vil kunne finde sin vej ind i mange forskellige boligindretninger og bare passe perfekt. Skabet har 2 glaslåger og 3 hylder og det er lavet af sort massivt egetræ og metal. Med sine 195 cm i højde og 95 cm i bredder er det her et stort møbel, der kan holde kvaliteten i rigtig mange år. Indretningen er fuldstændig op til dig, men eftersom det er et glasskab, hvor man kan se på indholdet, er det essentielt at der står ting du gerne vil se på hver dag.

Rustik

Det rustikke er meget populært i mange menneskers boligindretning. Det giver en god form for varme for folk omkring stilen, og det ser desuden virkelig godt ud.

KARE DESIGN Brooklyn Nature Display vitrineskab – natur sheesham/palisander, m. 2 låger – 15599kr

Glasskabet her er fra mærket Kare Design og skabet hedder Brooklyn Nature Display. Det har et noget anderledes udseende i forhold til det skab vi kiggede på tidligere i artiklen. Skabet er fremstillet i det meget flotte sheesham træ. I den øverste del af skabet kan man se glasruderne, som gør det oplagt at stille noget pænt bag. Det kunne f.eks. være porcelæn og pæne glas. Derudover er der under glasruden 2 hylder, hvor du kan sætte ting, som måske ikke er nødvendige at vise frem. Du kunne med fordel her stille ting, der ville være rare at have i nærheden såsom servietter til når man skal dække bord. Du får altså her et vitrineskab der passer med mange farver, så det er bare at prøve sig frem. Med en vægt på 67,1 kg er det et noget tungt skab, men det kan vi hos BOBO heldigvis også hjælpe med, når det står foran din dør.

På væggen

Spar på gulvplads med et vitrineskab til væggen. Med et glasskab til væggen har du altså et vægskab, hvor du har muligheden for at se hvad der gemmer sig bag glasset.

IB LAURSEN Unika vægskab, m. glaslåge og 2 hylder – brunt genbrugstræ – 1599kr

På billedet ser du vores flotte Unika vægskab fra Ib Laursen. Det er fremstillet i brunt genbrugstræ med elegant glaslåge og ikke nok med det, så er skabet håndlavet. Det giver en bestemt form for originalitet, som man altså ikke finder mange steder. Vægskabet passer i klart de fleste rum, så det afhænger faktisk bare af, hvor du føler vægpladsen er bedst. Med målene 60×40 er det ikke et særlig stort skab, hvilket også betyder at det ikke kræver særlig stor vægplads.

3 fordele ved skabe i glas

TVILUM Roomers vitrineskab – natur og hvid træ, m. 2 glaslåger – 2859kr

  1. Du får rigtig meget opbevaring med mulighed for at være kreativ. Dine fine vinglas, fade og tallerkener ser rigtig godt ud i et skab med glasrude og derudover vil du spare en del plads i dine køkkenskabe.
  2. Et vitrineskab skaber en rigtig god stemning eftersom det er dit helt eget udtryk der kommer frem, fordi det er dig, der indretter skabet.
  3. Det er ikke et krav, at det nødvendigvis skal være dine fine glas og fade du stiller i dit glasskab. Du kan også bruge skabet til at fremvise gode minder, arvestykker, eller noget fra din barndom? Du er helt fri til at sætte dit eget præg.

Klik her og se vores store udvalg af glasskabe.

Related Posts

© 2024 artnode.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress